Over Unieke Haven

Wie zit er achter Christelijk Kinderdagverblijf Unieke Haven?Foto

Mijn naam is Lianne van Til – van den Berg, ik ben getrouwd met mijn lieve man Tim en rond half april mogen wij ons langverwachte eerste wondertje verwachten. Ik ben de eigenaresse en de pedagogisch professional van het kinderdagverblijf. Unieke Haven bestaat sinds 2014 met een tussenperiode van februari tot september 2019.

Voordat ik Unieke Haven begon, ben ik ruim 6 jaar werkzaam geweest bij verschillende kinderdagverblijven. Daarnaast heb ik nog ander soort werk gedaan. Al snel merkte ik dat ik werk zocht waarbij ik zowel voor kinderen kan zorgen als administratieve werkzaamheden kan combineren.

Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om ons huis open te stellen voor kinderopvang met een christelijke achtergrond. Het is een droom die uit is gekomen.
Dankzij mijn opleidingen, SPW4 en SPB én mijn werkervaring kan ik mijn eigen formule creëren. Zo kan ik Zijn Liefde doorgeven en tegelijkertijd aan kinderen de ruimte bieden die ze nodig hebben voor hun eigen ontwikkelingen. En daar waar hulp nodig is, zal ik liefdevol begeleiden.

Ik ben degene die voor de kinderen zorgt, het contact heeft met u en de administratie regelt. Ik vind het heel leuk, het is divers en dat maakt het uitdagend!

Aandacht ♥ Rust ♥ Jezelf zijn ♥ Liefdevolle opvang ♥ Buiten lekker spelenKinderdagverblijf Huizen

Kinderopvang Huizen

Kinderdagverblijf gooi

Kinderopvang gooi

Christelijk kinderdagverblijf

Christelijke kinderopvang

Unieke haven

Veilige haven

Gastouder Huizen

Kindercentrum

Kleinschalig kinderdagverblijf

Kleinschalige kinderopvang

Kinderdagverblijf aan huis

Kinderopvang aan huis

Huiselijke kinderopvang

Nationale voorleesdagen

Kinderdagverblijf Hilversum

Kinderdagverblijf Amersfoort

Kinderdagverblijf Almere

Kinderdagverblijf Laren

Kinderdagverblijf Bussum

Kinderdagverblijf Eemnes

Gastouder Hilversum

Gastouder Almere

Gastouder Amersfoort

Gastouder Laren

Gastouder Bussum

Gastouder Eemnes

Gastouder

Kinderdagverblijf

Kinderopvang